Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pirkanmaan Yrityskummit ja Yrittäjänaisten verkosto voimavarana yrittäjyydessä

31.1. @ 17.30 - 20.00

Eija ja Jouko kertovat, miten yrityskummit auttavat ja tukevat hankkimansa kokemuksen, tiedon ja taidon avulla yrittäjää tai yrityksen toimitusjohtajaa.

Mielenkiintoisista kokemuksistaan yrityskummeina kertovat Eija Niemi (yhdistyksen Vuoden 2023 Ilona) ja Jouko Suokas. He edustavat noin sataa aktiivista yrityskummia, jotka auttavat pirkanmaalaisia pk-yrityksiä kehittymään ja menestymään.
Yrityskummit ovat hankkineet pitkän kokemuksensa mm. liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä, markkinoinnista, yrityskaupoista. Useat ovat toimineet myös yrittäjinä.

Eija ja Jouko kertovat, miten yrityskummi auttaa ja tukee hankkimansa kokemuksen, tiedon ja taidon avulla yrittäjää tai yrityksen toimitusjohtajaa. Mentorina toimiva kummi osuu hyvillä kysymyksillään usein juuri siihen paikkaan, josta saadaan ovia auki ja esteitä raivatuiksi. Kokemus auttaa.

Yrittäjänaiset on kummeille tärkeä ryhmä, jonka ajatuksia halutaan kuulla. Ehkä joku innostuu Eijan tavoin kummityöstä tai näkee yrityksensä muutosvaiheen kaipaavan yrityskummin tukea.

Tapahtumassa verkostoidutaan vahvasti. Jokaisella on muutama minuutti aikaa myydä omaa tuotetta/palvelua, kertoa omasta yrityksestä ja tuoda esille mitä tarvitsee verkostolta. Vetäjänä toimii yhdistyksen hallituksen jäsen Krista Ollanketo.

Tervetuloa tutustumaan yrityskummien toimintaan. Jos jää aikaa, visioidaan vuotta 2024.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä avautuvalla lomakkeella.

Tiedot

Päivämäärä:
31.1.
Aika:
17.30 - 20.00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

TSYN huoneisto
Pellavatehtaankatu 12 C 14
Tampere, 33100 Suomi
+ Google Map