Yhteistyökumppanit

Haluatko tarjota Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry:n jäsenille etuja tai tehdä tarjouksen palveluistasi?

Ota yhteyttä puheenjohtajaamme sähköpostitse puheenjohtaja@tsyn.fi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!


Yrittäjän vakuutukset Fenniasta

Yritysasiakkaiden eniten suosittelema vakuutusyhtiö – jo viidennen kerran peräkkäin! Ota yhteyttä, niin kerromme miksi! Pirkanmaan Yrittäjäpalvelu puh. 010 503 2450.


Digitaalinen markkinointi

Laurentium Oy digitaaliseen markkinointiin erikoistunut mainos-/markkinointitoimisto, joka palvelee yrityksiä ja yhdistyksiä ympäri Suomen. Tarjoamme laadukasta kokonaispalvelua ja pitkäjänteistä kumppanuutta digitaalisen markkinoinnin parissa: hakukoneoptimoidut koti- ja mainossivut, sosiaalinen media, sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu, valokuvaus, yritys- ja mainosvideot.

Lue lisää ja tsekkaa referenssit • www.laurentium.fi – tarjoamme Yrittäjänaisten jäsenille -10% alennuksen hakukoneoptimointiin liittyvistä palveluista!


Täyden palvelun virvoitus- ja alkoholijuomatukku

PM-Juomatukku Oy on tamperelainen täyden palvelun alkoholi- ja ravintolatukku. Meiltä saat kattavasti kaikki sekä alkoholi- että virvoitusjuomat tarvikkeineen toimitettuna joustavasti ympäri Suomen.

Tutustu ja ota yhteyttä! https://www.pm-juomatukku.fi


Joustavaa palvelua paikallisesta painotalosta

PK-Paino Oy on tamperelainen painotalo, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolista printtimainontaa. Pääasiallisia tuotteitamme ovat erilaiset mainospainotuotteet ts. esitteet, flyerit, tuotekuvastot, mutta myös julisteet, tarrat, käyntikortit, lahjakortit jne. saat kauttamme.

Tutustu tarjontaamme lähemmin kotisivuillamme osoitteessa pkpaino.com.