Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU – Tampereen Seudun Yrittäjänaiset Tampereen kaupungin vieraaksi

14.3. @ 10.00 - 11.30

Valitettavasti Tiina Elovaaran tapaaminen yrittäjien edunvalvonta-asioissa ei herättänyt jäsenistössä riittävästi kiinnostusta, joten joudumme perumaan tapahtuman.

Pohdimme yhdistyksen hallituksessa muita keinoja edistää yrittäjien edunvalvontaa.

– –

Tiina Elovaara kutsuu Tampereen Seudun Yrittäjänaiset vieraakseen Tampereen kaupungille 14.3.2024. Nyt meillä on hieno mahdollisuus kertoa Yrittäjänaisten toiveista ja edunvalvontatavoitteista Tampereen kaupungille.

Tampereen kaupungin edunvalvonnan painopiste on Tampereen vetovoiman ja kilpailukyvyn edistämisessä, yhteistyössä eduskunnan ja EU:n verkostojen kanssa. Edunvalvonnan tavoitteena on kehittää aluetta parhaalla tavalla ja tämä edellyttää aktiivista vaikuttajaviestintää sekä erilaisiin ilmiöihin vastaamista. Kaupunki toimii yhdessä useiden sidosryhmien kanssa, joista liike-elämä ja yrittäjät ovat yksi merkittävä taho. Aktiivinen vuoropuhelu eri tahojen kanssa on tärkeää, jotta Tampere pystyy luomaan parhaat edellytykset elää ja toimia.

Tiina Elovaara on entinen kansanedustaja ja kuntapoliitikko, joka työskentelee nykyisin Tampereen kaupungin edunvalvonta-asiantuntijana. Tiina on työskennellyt myös viestintäyrityksessä, ratkaisukeskeisenä valmentajana sekä toimii Ensi- ja turvakoti ry:n hallituksessa.

Lähde mukaan tapaamaan Tiinaa. Tapaamme Tiinan Frenckelillä klo 10-11.30. Tavataan sisäänkäynnillä Laikun lavan lähellä olevan puusillan ovien (2K rakennus) luona klo 9.55.

TAPAHTUMA PERUTTU.

Tiedot

Päivämäärä:
14.3.
Aika:
10.00 - 11.30
Tapahtumaluokka: