Vuoden Ilona 2021 Tuikku Virta

Olen pienestä tytöstä asti rakastanut urheilua ja esiintymistä – olla huomion keskipisteenä. Vuonna 2008 aloitin työt kuntokeskuksessa ja sain vetää omia ryhmäliikuntatunteja.

Tämähän täytti kaikki tarpeeni kerralla: minulle maksettiin siitä, että sain olla esillä, liikkua ja liikuttaa muita. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, vaikka ensimmäinen ohjaamani tunti menikin ihan hatusta kun jännitin niin paljon, että koreografiat unohtuivat.

Työskentelin vuosia palkollisena kuntokeskuksissa ja samalla kouluttauduin alalle. Olen konkurssiperheestä ja äiti on aina sanonut, ettei meidän perheeseen enää tule yrittäjiä niin kauan kun hänen peukalonsa heiluu. Toisin kävi ja syksyllä 2019 SuperTuikku Oy sai alkunsa.

Päätin, että on aika mahdollistaa työnteko vapaammin ja täysin itseni näköisesti. Luotan omaan osaamiseeni ja siihen, että kun tekee asioita täydestä sydämestä, tulee nähdyksi ja kuulluksi, ja pääsee valloittamaan myös muiden sydämet. Tällä hetkellä myös äiti taitaa olla kuitenkin lopulta tyytyväinen, että olen tässä missä olen.


[su_quote cite=]SuperTuikku Oy:n slogan ”Liikettä, valoa ja iloa!” kuvaa paitsi positiivista ja energistä elämänasennettani, mutta myös sitä miten haluan ihmisiin vaikuttaa.[/su_quote]


Ohjaan edelleen säännöllisesti ja monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja eri keskuksissa. Lisäksi teen henkilökohtaista valmennusta sekä pienryhmävalmennusta, minkä tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvä olo.

Viimeiset kolme vuotta olen myös osan valmennuksista toteuttanut verkkovalmennuksina. Palveluihini kuuluu myös uimaopetus. Suurin osa toiminnastani on ostopalveluja eli työskentelen alihankkijana eri liikuntakeskuksissa.

Tulevaisuuden tavoitteenani on kasvattaa henkilöbrändiäni ja toimia hyvänolonlähettiläänä. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja jaksamaan arjessa.

Yrittäjyydessä mielestäni parasta on se, että kaikki työ on oikeasti kivaa ja sitä mitä haluan tehdä (paitsi paperihommat). Hiljaa paikallaan oleminen ei ole koskaan ollut vahvuuteni, mutta joogaamisen avulla olen opetellut sitäkin.

Iso kiitos yhteistyökumppaneilleni: Liikunta- ja Tanssistudio Fiilis Fitness, SportUni, Liikuntakeskus Fun Lielahti, WFC – Wolf Fitness Club ja FitFarm, jotka ovat mahdollistaneet toimeentuloni myös korona-aikana.


Instagram: @tuikkunen


📸 Sanna Silvola | Niko Kurvinen