Vuoden Ilona 2023 on Eija Niemi

Vuoden Ilonan valintaperusteet ovat seuraavat:
Hän on esimerkki
– yrittäjänaisen myönteisestä tarmosta,
– tahdosta tarttua toimeen sekä
– rohkeudesta toteuttaa omaa unelmaa.

Tämän vuoden Ilonaksi valittu Eija Niemi on pitkän linjan yrittäjänainen.
Jäsenrekisterimme näytti hänen liittyneen yhdistyksemme jäseneksi jo vuonna 2003, eli yhdistyksessämmekin vuoden Ilona on ehtinyt vaikuttaa jo parikymmentä vuotta!

Tänään valittava Vuoden Ilona on tehnyt vapaaehtoistyötä myös hallituksessamme ja hänet on aiemmin 2010-luvulla palkittu myös menestyksekkään yritystoiminnan johdosta yhdistyksemme Vuoden Yrittäjänaiseksi.

Yrityksen toimialan omistajanvaihdoksen jälkeen tämä säteilevä yrittäjänainen ei ole jäänyt paikoilleen. Tällä hetkellä hän jakaa omaa osaamistaan toimien Yrityskummina ja kertoi itse, että siinä saa ”näin vanhana olla apuna nuoremmille kollegoille.” Lisäksi hän on lähtenyt opiskelemaan matkailua ja on tutustunut myös Airbnb-maailmaan vuokraamalla upeaa asuntoansa Lapinniemessä.

Hän on aina valmiina pyyteettömästi kuuntelemaan ja auttamaan. Hän suhtautuu asioihin rauhallisesti ja toimii arvojensa mukaan. Hän tuo iloa ympärilleen ja osallistuu aktiivisesti Yrittäjänaisten toimintaan sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Eli toimii juurikin esimerkkinä kaikille meille siitä yrittäjänaisten myönteisestä tarmosta, tahdosta tarttua toimeen ja rohkeudesta toteuttaa unelmiaan. Onnea Vuoden Ilona 2023, Eija Niemi!