Vuoden Yrittäjänainen & Vuoden Ilona 2021

Tampereen Seudun Yrittäjänaiset ry juhli SU 24.10.2021 Toisella Toimistolla (Innovation Home Tampere) vuoden 2021 ansioituneita yrittäjänaisia.

Vuoden Ilona Tuikku Virta

Vuoden Ilona on positiivinen ja energinen yrittäjänainen. Hän luo ympärilleen hyvää fiilistä ja innostuneisuutta. Vuoden Ilona on esimerkki yrittäjänaisen myönteisestä tarmosta, tahdosta tarttua toimeen sekä rohkeudesta toteuttaa omaa unelmaa.

Tänä vuonna palkitaan pari vuotta yrittäjänä toiminut tehopakkaus – Tampereen Seudun Yrittäjänaisten vuoden 2021 Ilona Tuulia ”Tuikku” Virta (SuperTuikku Oy).

https://www.facebook.com/SuperTuikku/

https://www.instagram.com/tuikkunen

Vuoden Yrittäjänainen Birgitta Räsänen

Palkitsemme vuosittain Vuoden yrittäjänaisen, joka on tehnyt esimerkillistä ja uraauurtavaa työtä oman yrityksensä ja alansa kehittäjänä. Tunnustuksen saaja on innostava ja esimerkillinen naisyrittäjyyden keulakuva.

Yritys on hyvämaineinen ja menestyksellisesti hoidettu. Yrittäjällä on luovuutta, suunnitelmallisuutta sekä määrätietoista liiketoiminnan hoitamista. Hän on lisännyt työllisyyttä tai edistänyt oman alansa palveluja kotipaikkakunnallaan.

Vuoden Yrittäjänainen-tunnustuksella halutaan nostaa esiin yrittäjänaisten työtä, osaamista ja rautaista asennetta yrittäjyyttä kohtaan.

Tänä vuonna tunnustuksen saavan yritys on toiminut vuodesta 1992 ja on noussut oman alansa paikalliseksi legendaksi. Tampereen Seudun Yrittäjänaisten vuoden 2021 yrittäjänainen on Pizzeria Napolin yrittäjä Birgitta Räsänen.

https://www.pizzerianapoli.fi


Yhdistystä ja juhlaa sponsoroivat