Jäsenemme

Jäsenesittely: Birgitta Räsänen

Tänään esittelemme auringosta ja kiireettömästä elämästä haaveilevan Birgitan, joka yrittää aina hoitaa asiat loppuun asti. Nimi: Birgitta Räsänen Yritys: Merluzzo

Jäsenesittely: Tiina Kokki

Tänään esittelyvuoron saa itseään iloiseksi höpöttelijäksi kutsuva Tiina, joka on koronan myötä vaihtunut lähiuteliaaksi kotimaan matkailijaksi. Nimi: Tiina Kokki Yritys:

Jäsenesittely: Kati Vasell

Tänään esittelemme yhdistyksemme varapuheenjohtajan Katin, joka mielellään heittäytyy asioihin mukaan jännityksestä huolimatta ja haaveilee 10.000 IG-seuraajasta. Nimi: Kati VasellYritys: Maikki

Jäsenesittely: Maija Kelloniemi

Tänään esittelyssä on kaikenlaisesta haaveileva Maija, jolla ei ole koskaan tylsää. Nimi: Maija KelloniemiYritys: Maija Kelloniemi (tmi)Yrityksen toimiala: Musiikinopetus ja

Jäsenten yrityksiä

Tiedot päivittyvät tänne Membook-jäsenrekisteristä (pienellä viiveellä).

Asianajotoimisto Tempo Oy

Tervetuloa palveltavaksi kaikissa oikeudellisissa asioissa! Tärkeitä osaamisalueitamme ovat pk-yritykset, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä rakentaminen, sopimusoikeus, konkurssit, yrityssaneeraukset ja työoikeus. Palvelemme myös perhe-, perintö- ja rikosoikeudellisissa asioissa. Olemme The European Network -ketjun jäsen ja tarjoamme nopeat ja luotettavat yhteydet eri puolille Eurooppaa.
31235100
www.tempolaw.fi


Creavela Oy

Hei! Autan sinua ja yritystäsi kehittymään graafisen suunnittelun, palvelumuotoilun ja tulevaisuuden ennakoinnin keinoin. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.
0405739990


Graafisen viestinnän toimisto Vaahtera

Mainos, esite, juliste, rollup, logo, käyntikortti, asiakaslehti tai vaikka kirjan taitto – graafista suunnittelua sinun tarpeisiisi. Täyttääkö yrityksesi vuosia? Kerro yrityksesi tarina. Historiikki voi olla kirja, digitaalinen julkaisu, lehtiartikkeli, visuaalinen esitys tai vaikka näyttely. Historiikeissa tavoittelen johdonmukaisuutta ja kulkevaa, eläväistä tekstiä, jossa kuuluu ihmisten ääni.
+358503450654
www.vaahtera.com


HRS Advisors Oy

Johdon konsultointi: Suorahaut, yhdistelmähaut, psykologiset henkilöarviot, johdon coaching- prosessit
+358400797453
www.hrsadvisors.fi


Idole Oy LKV

Pienenä välitysliikkeenä pystymme toimimaan kustannustehokkaasti ja siksi tarjoamaan myös edullista palvelua. Toimintamme pohjautuu luonnollisesti tyytyväisiin asiakkaisiin. Yksityisyrittäjänä minulla on mahdollisuus olla joustava. Myyn kiinteistöjä toimeksiantajan työaikana, iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin kun ostajalle sopii.
0405897299


Katin Kujeet

Ammattijuontaja, stylisti, tapahtumat, yrittäjyys ja esiintymistaidot. Seksuaalineuvojaopiskelija.
0407569720
https://www.kativasell.fi/


Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia

0405603364
www.fennia.fiKäännöstoimisto Elina Eskola Oy


Laulustudio Kaisa Kelloniemi

Laulutunteja kaikenikäisille taitotasosta ja tyylilajista riippumatta! Erinomainen sijainti Tampereen keskustassa. Tutustu opettajaan ja opetukseen kotisivuilla, ajanvaraus osoitteessa vello.fi/kaisakelloniemi. Tervetuloa!
040 7376 237
www.kaisakelloniemi.com


Laurentium Oy

Laurentium Oy on digitaaliseen markkinointiin erikoistunut mainos-/markkinointitoimisto, joka palvelee yrityksiä ja yhdistyksiä ympäri Suomen. Tarjoamme laadukasta kokonaispalvelua ja pitkäjänteistä kumppanuutta digitaalisen markkinoinnin parissa: hakukoneoptimoidut koti- ja mainossivut, sosiaalinen media, sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu, valokuvaus, yritys- ja mainosvideot.
0504802449
https://www.laurentium.fi


Lempivaimo

Lempivaimo™ Henkilökohtaista valmennusta arjessa elämiseen. *Sertifioitu Mind Coach - Stressinhallintavalmentaja. *NLP Master Practitioner *LCAF Coach -opiskelija
0400 722 332
www.lempivaimo.fi


LPH-Tilit Oy

Tavoitteemme on tehdä taloushallinnosta helppoa ja mukavaa. Lain velvotteiden täyttämisen lisäksi saat meiltä neuvoja ja tukea yrityksesi parhaaksi. Haluamme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään!
(03) 356 0096
www.lphtilit.fi


Matrocks Oy

Mielekkään vapaa-ajan mahdollistaja, Matrocks Oy, tuottaa matka- ja ohjelmapalveluja, sekä tuetun vapaa-ajan avustajapalveluja. Lisäksi tarjoamme palveluyrityksille asenteellisen esteettömyyden työkaluja erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen. Innostumme työstämme, rakastamme haasteita, päämäärämme on löytää asiakkaalle parhain ratkaisu.
0405544204
www.matrocks.fi


Mediakimuli Oy

Kotisivujen suunnittelu, toteutus, päivitys ja faceliftit. Videokuvaus, webcast eli live-striimaus. Esitteiden ja kirjojen taitto. Mikrotuki.
0405284937
http://www.mediakimuli.fi


Miracle-palvelut Oy

Laadukkaat siivouspalvelut koteihin ja yrityksiin jo yli 12 vuoden kokemuksella Tampereella ja lähikunnissa. Arvonlisäveroton siivous ikäihmisille. Monenlaiset apuvälineet sujuvampaan arkeen.
+358505352798
www.miraclepalvelut.fi


Neulevakka | Pirpoike

Neulevakasta löydät laadukkaat langat ja käsityötarvikkeet. Pirjolta voit kysyä myös taloushallintoon sekä nettisivujen ja verkkokaupan ylläpitoon liittyviä palveluja.
045 120 1139
www.neulevakka.fi


Oili Tolonen tmi

Aiemmin toimin k-kenkäkauppiaana 25v. Nyt teen kaikenlaista toiminimen alla. Ottakaa yhteyttä, jos tarvitsette apua myyntiin ja markkinointiin..
0400 621018


Palveleva Johanna Välimäki

Tervetuloa tutustumaan Evelace-alusasuihin! Autan liivimallin valinnassa ja teen oikeiden tuotteiden löytämisestä helppoa. - Voit varata koti- tai työpaikkaesittelyn - Teetin uuden autoni alusasumyyntiä varten, sepä vasta näppärää kun voin palvella asiakkaita missä vain.
0404120782
www.evelace.fi/johannavälimäki


Pelikaani Production Oy

Intohimona asunnot! Sisustussuunnittelu, remontointi, valokuvaaminen ja myyminen/välittäminen... siinäpä työ, jota rakastamme ja onneksemme saamme tehdä! Lämminhenkistä välittämistä Sinua varten! Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä Sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, oletpa sitten ostamassa, myymässä tai remontoimassa kotiasi!
0403515215
www.pelikaaniproduction.com


Printtaamo Oy


Sisustusliisa

Sisustusliisa tekee sisustussuunnittelua, toteuttaa sisustuksia, toimittaa verhot ja verhoilut sekä myy yksittäisiä sisustustuotteita kuten tapetteja, kankaita, mattoja, ym. Tampereen Lamminpäässä.
0405829461
www.sisustusliisa.net


Studio Decor Oy

Laadukkaat tapetit ja sisustuskankaat huippumerkeiltä luotettavasti ja asiantuntevasti.
03 3457400
www.tapettitaivas.fi


Studio Torkkeli Oy

Ammattivalokuvaajat palveluksessanne! Studio Torkkeli toteuttaa yritysten ja yksityisasiakkaiden kuvaustarpeet vankalla ammattitaidolla ja hyvillä mielin. Studiossa, miljöössä tai asiakkaan tiloissa.
0405706544
www.studiotorkkeli.fi


Terapia ja työnohjaus Aila Marttila

Olen tamperelainen ratkaisukeskeisiä menetelmiä hyödyntävä erityistason psykoterapeutti ja työnohjaaja. Tarjoan psykoterapiakeskusteluja erilaisiin henkilökohtaisiin elämänkriiseihin, mielenterveyden häiriöihin ja jaksamisen haasteisiin. Toimin opiskelusta ja työelämästä selviytymisen tukena. Esimiehille tarjoan ohjausta työhyvinvoinnin ja työyhteisön vuorovaikutuksen kehittämiseen.
0509130825
www.ailamarttila.net


Thisway Connection

Thisway Connection on ketterä pirkanmaalainen tapahtuma- ja ideatoimisto. Autamme yrityksiä tapahtumien ideoinnissa sekä organisoinnissa. Merkitykselliset tapahtumat luovat yrityksille ikimuistoisia kohtaamisia.
0405821949
www.thisway.fi


Tilitoimisto Tizian Oy

Kirjanpito on kivaa...
0505609900


Tilitoimisto Tuovinen ky

Tilitoimisto Kangasalla. Palvelemme lähinnä Pirkanmaalaisia yrityksiä mutta olet tervetullut yhteistyöhön kanssamme olit mistäpäin Suomea tahansa, Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto
+358500623986
www.tilituovi.fi


Tiptop Tuote Oy

Tupperwaressa me kasvatamme yrittäjyyteen!
050-4116215
www.tiptoptuote.fi


Tmi Marjo Koivisto

Kauniit ja huolitellut kynnet käsiin ja varpaisiin Kynsistudio Beautypointista. Meiltä myös Oriflame-tuotteet, kosmetiikka- ja hyvinvointituotteet koko perheelle. Kutsu meidät lisäämään ohjelmaa kokouksiin, asiakasiltoihin tai esim. henkilökunnan tyky-iltoihin. Tee illasta hauska ja hemmotteleva! Kokeile, ylläty ja ihastut!
0451229640
www.beautypoint.fi


Tmi Minnariikka

Hei, Olen Minna Pietilä SKY- kosmetologi ja BiON -ammattikosmetiikkasarjan jälleenmyyjä. Toimin Globeuty -kauneushoitolayrittäjänä Glohair Hämeenpuiston yhteydessä Tampereella. Palveluitani ovat ihonhoito, sokerointi, klassinen hieronta, jalkahoito, ripset & kulmat, ripsien kestotaivutus, sekä kestolakkaukset. Kuuntelen sydämellä, hoidan käsillä - lämpimästi tervetuloa
0442443694
www.kosmetologiminna.wordpress.com


Tmi Tammerkosken Terveys

+358405576614


Via Blanca Oy

Via Blanca Oy on tienpitoon ja tienpidon hankintoihin perehtynyt konsulttitoimisto. Teemme työtä valtion ja kuntien organisaatioiden kanssa. Erityisosaamisalueitamme ovat mm. liikenneturvallisuus sekä tiestön hoito ja ylläpito.
0405707030
http://www.viablanca.fi


Yrityspalvelu Verso Oy

0505552088